15:30

Kramfors Alliansen

Solen strålade hem 3 p till Brunflo! (BFK - Kramfors All.)

Ett stekande hett Åkreäng väntade två lag som öppnat hyfsat lika i årets division 2.
Hemmalaget tog kommandot och förde spelet i stora delar av första halvlek medan Kramfors matade på med bollar i djupled och efter kanterna att låta deras snabba forwards jobba på, vilket - trots ett spelövertag hos de gula - tvingade Brunflo till mycket löpningar i backlinjen för att avvärja farligheterna.
Efter endast fem minuter klipper Hanna till från långt avstånd vilken hittar in i nätet över Kramfors målvakt.
Trots fortsatt skapande av lägen för Brunflo stod sig 1-0 i halvtid.

Väl medvetna om att första 10 minuterna i andra skulle bli viktiga för den fortsatta matchbilden hamnar vi ändå lite i brygga under inledningen. Kramfors kommer igenom allt för ofta för att det ska kännas tryggt, vilket också blir ett faktum 11 minuter in i andra då Kramfors efter en omställning lyckas tråckla in i kvitteringsmålet.
Kramfors fortsatt offensiva i sina omställningar, även om vi efter första kvarten tar oss i kragen mer och metodiskt fortsätter skapa chanser. En del lägen blir riktigt farliga, men tyvärr lyckas ingen hitta in i nätet.
Fullständigt förlösande därför i den 85:e då Hanna är påpassligt framme efter en misslyckad rensning av Kramforsmålvakten och trycker in 2-1 målet.
Nervösa sista minuter då vi kämpar heroiskt för att inte släppa till något, och sålunda totalglädje i Brunflolägret då domaren efter lite tilläggstid förkunnar matchen som avslutad.

Dagens tvåmålsskytt Hanna Karlsson erövrade välförtjänt dagens guldsko, och överlag i övrigt en hårt arbetande laginsats av alla spelare!

Skönt att ta tre pinnar igen efter förra helgens förlust och nu laddar vi om för ny fotbollsvecka med två matcher; Vemdalen på besök på onsdag i div 3 och på söndag gräspremiär när serieledarna Alnö gästar Åkreäng. Ses där och då!